De kwaadste nog niet

Jochen Otten, één van de breinen achter het populaire programma Sluipschutters, komt met een spiksplinternieuw programma. In zijn kenmerkende ijzersterke stand-up stijl. Soms gortdroog, dan weer keihard en niets en niemand (hemzelf incluis) ontziend. Vaak knallend druk, soms cynisch en afgemeten. Maar altijd met zijn sterke mimiek en gevoel voor timing.

Jochens populariteit blijft maar groeien en ook komend jaar zal hij weer opduiken op het scherm. Als deelnemer aan Expeditie Robinson 2023!! Seizoen zes van Sluipschutters komt begin 2024 weer op de buis en zijn laatste drie cabaretprogramma’s worden rond de jaarwisseling uitgezonden bij Veronica. Op 24 dec 2023 ZIJN STINKENDE BEST. Op 1 januari 2024 OPGEKROPT STAAT NETJES en op 8 januari 2024 TROOSTEN.. Ondertussen schrijft Jochen door aan zijn nieuwe programma, zie je hem in Toomler en toert hij door het land met Comedytrain.

Ga naar de speellijst

Hoe leuk is zo’n avondje eigenlijk? VLOTT geeft antwoord:

Als stand-upper staat Jochen ook wekelijks in de comedy-club Toomler in Amsterdam. Toomler is de thuishaven van het belangrijkste comedy-collectief van Nederland: Comedytrain. De perfecte plek voor Jochen om in een line-up met fijne vrienden en collega’s zijn materiaal te verfijnen.

Alvast een kijkje nemen in Toomler?

Toomler

kijk hier naar fragmenten uit eerdere programma’s

Eerdere programma’s