De kwaadste niet

Jochen Otten, één van de breinen achter het populaire programma Sluipschutters, komt met een spiksplinternieuw programma. In zijn kenmerkende ijzersterke stand-up stijl. Soms gortdroog, dan weer keihard en niets en niemand (hemzelf incluis) ontziend. Vaak knallend druk, soms cynisch en afgemeten. Jochen kan zijn opgekropte woede voorlopig nog prima binnen houden. Dat doet hij graag voor je. Hij is de kwaadste niet.

Jochens populariteit blijft maar groeien en hij is inmiddels niet meer weg te denken van het scherm. Bekend van Expeditie Robinson en mateloos populair door de inmiddels zes seizoenen van Sluipschutters (goed voor meer dan een miljard views op YouTube). Zijn eerdere voorstellingen werden uitgezonden door de NPO, Videoland, Veronica en Omroep Brabant.

Ga naar de speellijst

Toomler

Als stand-upper staat Jochen ook wekelijks in de comedy-club Toomler in Amsterdam. Toomler is de thuishaven van het belangrijkste comedy-collectief van Nederland: Comedytrain. De perfecte plek voor Jochen om in een line-up met fijne vrienden en collega’s zijn materiaal te verfijnen.

Alvast een kijkje nemen in Toomler?

Toomler

Hoe leuk is zo’n avondje eigenlijk? VLOTT geeft antwoord:

Eerder in het theater

kijk hier naar fragmenten uit eerdere programma’s

Eerdere programma’s